Bevásárlókosár
 

PREMIUM CHOCO KFT.

A csokoládé története egészen a maja és az azték birodalmakig vezethető vissza. Az aztékok az istenek italának nevezték a kakaóbabból elkészült frissítő italt, mely a XVI. század Európáját is meghódította, s vált korunk legkedveltebb, s legvál­tozatosabban elkészíthető édességévé.

Ma már azt is tudjuk, hogy a csokoládé hatékony segítséget nyújt egyes beteg­ségek kialakulásának megelő­zésé­ben, illetve megszűntetésében. Teobromin és koffeintartalmának köszönhetően az étcsokoládé jelentős frissítő hatással bír.

Egészségünkre és közérzetünkre gya­ko­rolt jótékony hatásának, illetve magas élvezeti értékének következménye, hogy ily népszerűségnek örvend napjainkban a csokoládé, mely varázslatos pillanatokat szerez mindenki számára.

A Premium Choco Kft-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy olyan kézműves bonbonokat és táblás csokoládékat készítsünk, melyek formai megjelenésüket és felhasznált alapanyagaikat tekintve is egyedi élményt nyújtanak. Az általunk gyártott bonbonok, pralinék, trüffelek kiváló minőségű belga csokoládéból készülnek, tartósítószer felhasználása nélkül, prémium mi­nő­ség­ben.

A felhasznált étcsokoládéink ka­ka­ó­tar­tal­ma minimum 67%, de termékeink között megtalálhatóak a 73-74% kakaótartalmú étcsokoládék is, melyek kifinomultabb ízvilágot képviselnek.

Tejcsokoládéink kakaótartalmuk minimum 39-44%, enyhén karamellás zamatúak, így kategóriájukban egyedülállóak.

Termékeink közül a pálinkás bonbonok meghatározóak, melyek Magyarország Dél-alföldi régiójából származó prémium minőségű párlatokból készülnek, a vidék napérlelt gyümölcseinek ízvilágával, egyedi technológiával. Különlegességük abban áll, hogy a likőr 35% pálinkát tartalmaz, ennek köszönhetően a párlatok zamata páratlan ízélményt nyújt az őt körülvevő cso­ko­lá­dé­val harmonizálva.

Kínálatunkban megtalálhatóak a „Bio” tanúsítvánnyal rendelkező csokoládék is, melyek közül az étcsokoládé válogatott perui kakaóbabból készül.

Folyamatosan bővítjük választékunkat, hamarosan cukormentes termékeinket is fogyaszthatják, elsősorban táblás cso­ko­lá­dé­kat, cukorkatermékeket, valamint pra­li­né­kat.

A csokoládék készítése során a kiváló minőség elérését tartjuk szem előtt, melyet úgy valósítunk meg, hogy csak a elsőrangú alapanyagokat használunk fel, s az üzemi gyártási folyamatokat elhagyva minden egyes bonbont, táblás csokoládét, kézzel készítünk el, illetve csomagolunk be. Így tudjuk garantálni vevőinknek a folyamatos minőséget, egyediséget.

Termékeinket jelenleg delikátesz üz­le­tek­ben forgalmazzuk, illetve hamarosan elinduló weboldalunkon is elérhetővé vál­nak.

Valljuk, hogy a különleges emberek és különleges ízek találkozása mindig meg­ha­tá­ro­zó élmény.

Tegyen egy próbát, ízlelje meg!

Elérhetőségeink:
6821 Székkutas,
Temesváry Imre utca 18.
e-mail: info@premiumchoco.hu
mobil: +36 (70) 398-4809

Termékeink elérhetők

Éden Édességbolt
6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 10.
www.eden-edessegbolt.extra.hu/

Latin Negyed
6720 Szeged, Kelemen László utca 11.
www.latinnegyed.hu

Latin Negyed Árkád
Árkád Szeged
6720 Szeged, Londoni krt. 3.
www.latinnegyed.hu

Csoki Korzó
Pécs
Árkád Bevásárlóközpont
7622 Pécs, Bajcsy-Zsilinszky út 11/1.
www.csokikorzo.hu

Szentpéteri Borpince
6200 Kiskőrös,
Soós u. 33.
www.szentpeteriborpince.hu

Hungaricum Desszert Galéria
1051 Budapest,
Hercegprímás utca 4.
www.hungaricumdessert.hu

Rólunk   ·    Termékeink   ·    Alapanyagok   ·    Webáruház   ·    Képgaléria   ·    Cégeknek/Rendezvényre   ·    ÁSZF